Een eigen meetup?

Kansenongelijkheid lijkt wel in de mode, iedereen in onderwijsland heeft het erover. Gelukkig maar, want dat kansenongelijkheid in het onderwijs bestaat is helaas een feit. Gelukkis is er ook iets aan te doen. 

Maar wat is kansenongelijkheid precies? Wat kun jij als onderwijskracht bijdragen om de dit te verminderen? En hoe kun je dat samen doen? De documentaireserie Klassen biedt een mooie gespreksstarter om het onderwerp bespreekbaar te maken of juist verder te verdiepen. In de Meetups rondom de serie gingen vervolgens vele mensen in en om het onderwijs met elkaar in gesprek over oplossingen; zo hoefde het wiel niet steeds opnieuw te worden uitgevonden, werd kennis gedeeld en ontstonden nieuwe samenwerkingen. 

Ook zo'n Meetup voor jouw eigen (onderwijs)achterban?
Afgelopen jaar organiseerden allerlei organisaties in en om het onderwijs - met onze hulp - n.a.v. de serie en het format van onze Meetups, zelf soortgelijke bijeenkomsten voor hun achterban. Vele gemeentes, samenwerkingsverbanden, scholengemeenschappen, bonden en raden vonden dit een mooie manier om het gesprek aan te gaan binnen hun achterban. 

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met klassen@eenvandejongens.nl
Dan hebben we het samen over hoe zo'n Meetup voor jouw achterban er het beste uit kan zien.